П`ятниця, 29.03.2024, 13:23
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Долинської міської ради"
 
 
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


12:12
КДНЗ № 3 «Колобок» - 50 років!

Радісну подію відзначив комунальний дошкільний навчальний заклад № 3 «Колобок» . Рівно 50 років тому (у 18 квітня 1968 році) маленькі дитячі рученята вперше відчинили двері новозбудованого дитсадка, де оселилося безтурботне дитинство. Чимало цікавого було за цей час, багато вихованців вийшло з цих стін - перші випускники приводять своїх дітей, онуків. За 50 років заклад випустив велику кількість дошкільнят, озброєних необхідними знаннями, вмінням працювати в колективі, вихованих і підготовлених до школи.
Сам же дитячий садок, який нині налічує 6 груп, які відвідують 162 дошкільнят, розквітнув до невпізнання і тепер радує діток і їхніх батьків сучасними, затишними і теплими кімнатами, зручними меблями, казковими майданчиками, розмаїттям іграшок та пізнавальних ігор. Для дітей створені прекрасні умови для перебування. Утім, найбільшою гордістю закладу є його трудовий колектив, тобто всі ті, хто постійно із любов’ю дбає про комфорт маленьких вихованців і їхній повноцінний розумовий і фізичний розвиток. Вони своєю турботою зігрівають дитячі душі, ведуть у світ цікавого і прекрасного, і любові цієї вистачає їм на кожну дитину.
Святкування Дня народження садочка – це традиція, яка об’єднує дітей, педагогів та батьків в один колектив, в одну сім’ю. Саме з таким настроєм і зустрічав дитячий садок свій ювілей і приймав привітання від гостей.
На цьому святі було по родинному затишно, цікаво, радісно, просто казково. Свій ювілей працівники та вихованці КДНЗ № 3 «Колобок» святкували у тісному колі друзів. Привітати іменинників завітало чимало гостей, зокрема ветерани дошкільної освіти, хто працював у цьому дитячому садочку з початку його заснування, випускники й вихованці садочку, батьківський колектив.
Серед почесних гостей, які постійно допомагають закладу, йдуть на співпрацю, відгукуються на будь які питання та розуміють проблеми дошкілля був голова районної державної адміністрації Сергій Омельченко, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Гадірова, методист з дошкільної освіти відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Наталія Баленко, голова райкому профспілки працівників освіти Валентина Попко, заступник голови міської ради Юрій Леуш.
На день народження прийнято ходити з подарунками. З нагоди відзначення 50-річчя, голова районної державної адміністрації Сергій Петрович Омельченко нагородив почесними грамотами районної державної адміністрації кращих працівників закладу та подарував ноутбук. Сергій Петрович привітав усіх працівників садочку, діток та їхніх батьків зі святом, побажав усім здоров’я, невичерпної наснаги та енергії, благополуччя, миру й злагоди.
Зі словами привітання виступив заступник голови міської ради – Леуш Юрій Андрійович і подарував сертифікат на придбання холодильника.
Начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Вікторівна Гадірова зичила комунальному дошкільному навчальному закладу № 3 «Колобок» достатку, процвітання, довголіття, працівникам – задоволення від улюбленої роботи, а маленьким вихованцям – рости здоровими, розумними і не забувати дороги до світлого дому їхнього дитинства і також подарувала від працівників освіти скульптури героїв з популярних мультфільмів. Слова для привітань були надані всім запрошеним. За сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання посадових обов’язків, колектив комунального дошкільного закладу №3 «Колобок» нагороджено грамотою відділу освіти молоді та спорту райдержадміністрації.
У такий чудовий день у дитячому садку панувала прекрасна атмосфера. На концерті вихованці зворушливо і по-дитячому щиро демонстрували все, чого навчилися у своїй другій домівці – співали, танцювали, розказували віршики, чим забезпечили чудовий настрій всім присутнім. На святі приємно було бачити усміхнені, щасливі обличчя тих, для кого стіни садочка у різний час були рідними, хто його відкривав та віддавав частинку своєї душі і серця дошкільному закладу та вихованцям. Побажання процвітання, творчих успіхів, здоров'я співробітникам, дітям і батькам звучали протягом всього свята!
Під час урочистостей гості мали змогу передивитись інтерактивну мультимедійну презентацію, яку створили з нагоди святкування 50-річного ювілею. Всі присутні з цікавістю та з хвилюванням спостерігали, як за час існування змінювався рідний садочок, на світлинах знаходили знайомі обличчя нинішнього колективу та тих людей, які вже не працюють в закладі.
Шановні працівники комунального дошкільного навчального закладу № 3 «Колобок» бажаємо Вам нових професійних досягнень і глибокої поваги. Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а доля буде щедро наповнена теплом і любов'ю. Ваша доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день Ваших вихованців в день радості та щастя. Міцного Вам здоров’я, родинного благополуччя, здійснення мрій та успіхів у Вашій роботі!

Переглядів: 324 | Додав: Dolinvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

2021-2022 н.р.
л

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz