П`ятниця, 29.03.2024, 13:27
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Долинської міської ради"
 
 
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


17:08
КРУГЛИЙ СТІЛ З ЧЛЕНАМИ РПД У РДА

Наш час потребує лідерів нової формації. Людей компетентних, відповідальних, здатних мислити неординарно. Проблема виховання молодих лідерів – це проблема підготовки людини майбутнього, людини, яка відповідає вимогам ХХІ століття.

Ось чому необхідні пошук і підтримка учнівської молоді, чиї особистісні переконання спрямованні на активну участь у громадському житті, молоді, яка має організаторські здібності, усвідомлює себе потенційним лідером, має бажання використовувати свою енергію та здібності заради інших.

Саме такої думки притримуються голова районної державної адміністрації Омельченко С.П. та голова Долинської районної ради Бондаренко І.П., які ініціювали зустріч із членами Районного парламенту дітей 17 січня 2018 року. За «круглим столом» зібралися очільники району, лідери учнівського самоврядування міських шкіл разом із координатором РПД С.Микитенко.

Розмова з учнівською молоддю вийшла змістовною і конструктивною. Надовго залишиться у пам’яті старшокласників простий, теплий діалог із керівниками району, яким цікаво було все: яким у майбутньому бачать учні наш регіон, що особисто вони пропонують і можуть змінити, які ідеї чи проекти пропонують реалізовувати спільно із владними органами. Поділились із дорослими своїми думками і планами юні парламентарі: новообраний голова парламенту Глібовський Влад проінформував присутніх про діяльність дитячої організації протягом 2017 року, інші висловили пропозиції щодо облаштування у місті майданчика для катання на роликах, відкриття кінотеатру, катку та багато іншого.

Сергій Петрович та Ірина Петрівна запросили представників РПД до проведення сесій парламенту у сесійній залі райдержадміністрації, брати участь у засідання постійних комісій, допомагати керівництву району в організації та втіленню у життя сучасних форм і методів виховання, умов для всебічного розвитку, платформ для формування лідерських здібностей, заходів, що сприяють самореалізації учнівської молоді району.

Не забули учасники «круглого столу» і про День Соборності України, який відзначатиметься 22 січня. Взявшись за руки та зробивши коло, під мелодію пісні «Моя Україна» керівники району та їх юні наступники створили «Ланцюг єднання» і наголосили на тому, що лише в єдності усіх українців, дорослих і підлітків, минулого і майбутнього і є сила української держави.

На завершення зустрічі керівники району висловили свої сподівання про те, що Дитячий Парламент району, який передбачає справжню, творчу і серйозну роботу депутатів та їх помічників за своїм призначенням, покликом душі й серця, стане дійсно рушійною силою учнівської молоді, надасть можливість для кожного старшокласника взяти участь у демократичних процесах не лише свого навчального закладу, а й реально впливати на суспільне життя району в цілому.

Переглядів: 302 | Додав: Dolinvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

2021-2022 н.р.
л

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz