Четвер, 25.04.2024, 01:55
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Долинської міської ради"
 
 
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


12:21
Семінар-навчання заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів

11 травня 2018 року методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації було проведено семінар-навчання заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів на тему: «Організація літнього відпочинку та оздоровлення дітей 2018», де були висвітлені питання призначення керівників пришкільних таборів; посилення уваги на планування виховної роботи в пришкільних таборах, відповідальність за життя та здоров’я учнів під час перебування в пришкільних таборах денного перебування.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Вікторівна Гадірова привітала присутніх і наголосила на проведенні необхідної організаційної роботи щодо своєчасної підготовки і проведення оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2018 року. Рекомендувала вжити заходи для організації на базі навчальних закладів пришкільних таборів з денним перебуванням та забезпечити дотримання в них належного догляду за дітьми, режиму харчування, денного відпочинку, прогулянок, проведення відповідної виховної, фізкультурно-спортивної та культурно-екскурсійної роботи.

Галина Сергіївна Цуркан начальник управління Держпродспоживслужби в Долинському районі, з метою якісної та належної підготовки до оздоровчої компанії довела до відома присутніх актуальні питання щодо дотримання ветеринарного та санітарного законодавства в пришкільних таборах денного перебування, оздоровлення та відпочинку під час проведення оздоровчої компанії та організації і проведення заходів, спрямованих на недопущення виникнення інфекційних захворювань в дитячих оздоровчих закладах.

Андрій Валерійович Вітченко провідний інспектор Долинського РВ УДСНС у Кіровоградській області проінструктував присутніх щодо створення безпечних умов для перебування дітей в пришкільному таборі, організації їх оздоровлення і відпочинку та про порядок дій працівників дитячого пришкільного табору під час надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру.

Медична сестра КЗ «Долинська районна центральна лікарня» Момот Тетяна Іванівна проінформувала про заходи щодо захисту дітей та персоналу від нападу кліщів та кровосисних комах.

Вікторія Валеріївна Мурзіна, старший інспектор ювенальної поліції Долинського РВ національної поліції України в Кіровоградській області провела роз’яснювальну роботу щодо профілактики правопорушень та недопущення бродяжництва серед дітей в оздоровчий період.

Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Ольга Олександрівна Сула розповіла про необхідність охоплення у літній період дітей пільгових категорій та дітей із сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах, використовуючи потенціал позашкільного закладу для організації літнього оздоровлення та відпочинку дітей.

Про організацію роботи щодо дотримання вимог безпеки життєдіяльності під час функціонування дитячих закладів відпочинку з денним перебуванням, організованого перевезення дітей в межах та поза межами міста, дотримання правил безпеки під час проведення спортивно-масових заходів розповіла Людмила Борисівна Григорчук, методист методичного кабінету, відділу освіти молоді та спорту райдержадміністрації.

Переглядів: 355 | Додав: Dolinvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

2021-2022 н.р.
л

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz