Субота, 04.05.2024, 01:07
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Долинської міської ради"
 
 
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


09:21
Концепція Нової української школи

06 квітня 2017 року коридор Комунального закладу «Марфівська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів Долинської районної ради» за декілька хвилин до 14 години заповнився батьками, вчителями та гостями. Всіх хвилювали питання, які вже більше року не сходить з вуст жителів Богданівської сільської громади: «Чи не закриють бува, нашої школи?!, Що собою являє Концепція Нової української школи? Як працювати та де навчатися далі?….»

Ці та інші питання, що хвилюють жителів Богданівської сільської ради обговорювалися в цей день на засіданні загальношкільних батьківських зборів за участі голови Долинської районної державної адміністрації Омельченка С.П., голови Долинської районної ради Бондаренко І.П., заступника голови райдержадміністрації Ворони О.М., начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Гадірової О.В., депутатів районної ради Собко М.О., Михайлова Л.С., сільського голови Михайлової Н.В., батьківської громадськості, педагогічних працівників КЗ «Марфівська ЗШ І-ІІІ ст. Долинської районної ради» та КЗ «Богданівська ЗШ І ст.».

Обговорено питання функціонування навчальних закладів в якості філій при опорному Комунальному закладі «Навчально-виховний комплекс «Долинська гімназія – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 Долинської районної ради» для подання матеріалів на сесію Долинської районної ради.

Директор школи О.Карявка, ознайомила присутніх із особливостями роботи закладу (в школу підвозяться діти із 4 сіл, відстань до школи становить до 12 км, із 89 дітей, що навчаються на сьогодні 67 – підвозяться, а це становить 75%).

Начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації О.Гадірова, окреслила майбутні перспективи впровадження Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» на період до 2029 року в Долинському районі.

Н.Михайлова, сільський голова Богданівської сільської ради, розказала про можливості створення на базі школи дитячого садочка.

А далі була толерантна, конструктивна бесіда. Батьків школи хвилювали питання підвозу дітей до опорної школи, фінансування школи, як філії, збереження в подальшому І – ІІ ступенів школи – філії.

На всі ці питання дали чіткі відповіді голова райдержадміністрації С.Омельченко, голова районної ради І.Бондаренко, заступник голови райдержадміністрації О.Ворона. Вся громадськість щиросердно дякували сільському голові Н. Михайловій, депутатам районної ради М.Собку., Л. Михайлову та всім сільськогосподарським виробникам, які підтримують заклади освіти.

Всі учасники зібрання одноголосно підтримали входження Марфівської та Богданівської філії до опорного Комунального закладу «Навчально-виховний комплекс «Долинська гімназія – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 Долинської районної ради»

Переглядів: 527 | Додав: Dolinvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

2021-2022 н.р.
л

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz