Субота, 04.05.2024, 04:33
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Долинської міської ради"
 
 
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


09:25
Конкурс педагогічної майстерності «На крилах творчості».

Освітянська доля, зокрема доля позашкільника, барвистіша, ніж саме життя. Є в ній усе: сльози радості й гіркота невдач, найвищі злети духу – аж до запаморочення від висоти – і сірий туман буденності, свіжий рожевий вітер змін і тягуче відчуття застою.

Але є дні, коли все найтепліше, наймудріше та найяскравіше в учительській професії збирає в тепле дружнє коло колег.

Так, 06 квітня 2017 року, за традицією нашого закладу відбувся конкурс педагогічної майстерності «На крилах творчості», в якому взяли участь троє педагогів.

Про історію приходу в педагогіку, про перші враження від зустрічі з вихованцями та колегами розповіли учасники, презентуючи педагогічний портрет «Хто я, які стежки привели мене до ЦДЮТ, чого я прагну».

Свій професійний такт конкурсанти продемонстрували при вирішенні психолого-педагогічних ситуацій; вміння опанувати знання, які допома­гають правильно організовувати свою роботу, під час екзамену на педагогічну зрілість; хист педагога при складані оповідання «Позашкільний заклад майбутнього»; секрети майстерності у ході проведення фрагменту заняття; індивідуальність та неповторність у конкурсі «Моя родзинка».

Оцінювало конкурсантів журі у складі: Фощій Тетяни Петрівни, методиста з позакласної та позашкільної виховної роботи методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, Марущак Ірини Миколаївни, директора ЦДЮТ, Попко Валентини Олексіївни, голови райкому профспілки працівників освіти і науки.

Переможцем конкурсу став Ісаєв Сергій Борисович, керівник гуртка спортивного бального танцю «Бомонд». ІІ місце виборола керівник гуртків «Народна творчість» та «Сувенір» Резніченко Оксана Євгенівна. Гніда Аліна Олександрівна, керівник гуртків «Квілінг» та «Паперове диво», у конкурсі посіла ІІІ місце.

Усі учасники конкурсу були нагороджені грамотами та цінними подарунками за сприяння райкому профспілки працівників освіти і науки.

Тож творчих злетів вам, молоді колеги, натхнення, здоров'я і безмежної любові!

Переглядів: 368 | Додав: Dolinvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

2021-2022 н.р.
л

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz