Субота, 27.04.2024, 04:15
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Долинської міської ради"
 
 
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


12:11
Навчально-методичний семінар з керівниками закладів дошкільної освіти

18 квітня 2018 року на базі комунального дошкільного навчального закладу № 4 «Казка» відбувся навчально-методичний семінар з керівниками закладів дошкільної освіти з проблеми «Організація і функціонування цивільного захисту у закладі дошкільної освіти». Цей дитячий садок є опорним закладом дошкільної освіти Долинського району з питань ЦЗ та БЖД. На базі закладу щорічно проводяться показові заходи в рамках «Тижня безпеки дитини».

Своїм досвідом роботи та напрацюваннями поділилась керівник комунального дошкільного навчального закладу № 4 «Казка» Малага Ірина Анатоліївна.

Основне завдання семінару полягало в тому, щоб показати доцільність здійснення інноваційної діяльності з питань ЦЗ та БЖД закладах дошкільної освіти, спрямованих на ефективне вирішення завдань цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, оптимізувати процес реалізації вимог законодавчої бази щодо організації, підготовки та проведення заходів цивільного захисту засобом трансформації з метою вдосконалення процесу вироблення правильних дій, правил та навичок безпечної поведінки дітей та постійного складу у випадку виникнення надзвичайних ситуацій.

Відкрила методичне об’єднання та привітала присутніх керівників методист з дошкільної освіти методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Наталія Баленко, яка зауважила, що справа навчання підростаючого покоління правилам поведінки у надзвичайних ситуаціях є дуже важливою для суспільства і цю роботу необхідно проводити, використовуючи самі різноманітні форми і методи. «Тиждень безпеки дитини» – саме такий захід, коли, використовуючи набутий досвід попередніх років, можна нарощувати зусилля щодо запобігання травматизму і загибелі серед дітей і підлітків у подальшому.

Учасники семінару з великою увагою і непідробним інтересом ознайомились з презентацію досвіду роботи комунального дошкільного навчального закладу № 4 «Казка» з питань організації та проведення «Тижня безпеки дитини», яку представила керівник КДНЗ Ірина Малага. Всім присутнім були роздані буклети-пам’ятки для подальшого використання в практичній роботі з алгоритмами діяльності керівника ЦЗ ДНЗ на протязі календарного року.

Переглядів: 320 | Додав: Dolinvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

2021-2022 н.р.
л

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz