Понеділок, 06.05.2024, 05:26
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Долинської міської ради"
 
 
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


15:21
Онлайн семінар-практикум для вчителів інформатики

     

18 березня 2021 року Комунальною установою «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Долинської міської ради» в сервісі Google Meet для вчителів інформатики проведено онлайн семінар-практикум «СУЧАСНИЙ УРОК ІНФОРМАТИКИ: методи, інструменти, результати».

Консультант Центру Копаниця Оксана Миколаївна провела екскурс google-сайтом семінару-практикуму, де розміщені матеріали, покрокові інструкції та ознайомила з планом роботи.

В рубриці «Дистанційне навчання як сучасний формат освіти» учасники поділились досвідом впровадження в закладах дистанційного та змішаного навчання, визначили недоліки та перепони до проведення дистанційних занять.

Копаниця О.М. познайомила присутніх з умовами отримання безкоштовного доступу до G Suite для закладів освіти щодо проведення дистанційного та змішаного навчання та практично надала рекомендації щодо реєстрації з отримання безкоштовного домена для освітнього закладу.

Нечипоренко Геннадій Миколайович, вчитель КЗ "Долинська ЗШ І-ІІІ ступенів №2 ім. А.С. Макаренка Долинської міської ради" поділився власним досвідом роботи з реєстрації для отримання безкоштовного домена для закладу освіти.

Під час практичної частини вчитель інформатики КЗ «Маловодянська ЗШ І-ІІІ ступенів Долинської міської ради» Остапчук Ярослав Сергійович, продемонстрував практину роботу з теми 3D моделювання у програмі Blender та поділився власними розробками уроків і матеріалами.

Оксана Миколаївна ознайомила та практично продемонструвала роботу у сервісах: Canva - платформа графічного дизайну, яка дозволяє користувачам створювати графіки, презентації, віртуальні класи для навчання, афіші та інший візуальний контент для соціальних мереж і має великий банк зображень, шрифтів, шаблонів та ілюстрацій; Draw.io - для створення та редагування графіків, діаграм, інфографіки, інтелект-карт, схем; 123apps - онлайн сервіс безкоштовних веб-додатків, призначених для роботи з мультимедіа файлами, інструментами PDF, засобом для розпакування архівів.

Семінар-практикум був корисним для учасників, дав змогу розширити знання педагогів з нових сервісів та програм для уроків інформатики.

Переглядів: 146 | Додав: Dolinvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Квітень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

2021-2022 н.р.
л

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz