Понеділок, 06.05.2024, 05:56
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Долинської міської ради"
 
 
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


16:42
Онлайн семінар-практикум для вчителів української мови та літератури закладів загальної середньої освіти

   

Комунальною установою «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» 01 квітня 2021 року проведено онлайн семінар-практикум для вчителів української мови та літератури закладів загальної середньої освіти на тему: "Підвищення якості та результативності сучасного уроку через компетентісно-орієнтований підхід до викладання української мови та літератури в умовах Нової української школи ".

Семінар розпочався з актуального питання для вчителів-словесників щодо особливостей підготовки учнів до ЗНО з української мови та літератури в 2021 році. Консультант КУ «ЦПРПП Долинської міської ради» Баленко Наталія Григорівна ознайомила слухачів з процедурою проходження ЗНО з української мови та української мови і літератури. Також, розглянули демонстраційний варіант тестування ЗНО, акцентуючи увагу на складні питання, які можуть бути представлені у сертифікаційних роботах.

Не менш важливим питанням на сьогоднішній час є дистанційна форма навчання. Толмач Наталія Іванівна, вчитель української мови та літератури КЗ "НВК "Долинський опорний заклад загальної середньої освіти- гімназія І-ІІІ ступенів № 3 Долинської міської ради", провела майстер-клас з досвіду роботи "Клік-навчання", де поділилася різноманітними сервісами для використання на уроках із змішаною формою навчання. Учасники майстер- класу мали змогу виконати завдання на запропонованій платформі.

В рубриці "Обмінюємось досвідом" Саєнко Інна Миколаївна, вчитель української мови та літератури КЗ "Долинський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 4 Долинської міської ради", поділилася досвідом з проблеми "Розвиток творчої індивідуальності учня на уроках української мови та літератури". Основною метою її діяльності є інтегрований підхід. Під час проведення інтегрованих уроків учні комплексно засвоюють і накопичують знання й уміння, вчаться цілісно сприймати навколишню дійсність.

Семінар пройшов продуктивно та позитивно, учасники дали високу оцінку проведеному заходу.

Дякуємо всім за плідну роботу!

Переглядів: 155 | Додав: Dolinvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Квітень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

2021-2022 н.р.
л

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz