Неділя, 05.05.2024, 05:45
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Долинської міської ради"
 
 
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


14:16
Робота пришкільних таборів відпочинку з денним перебування.

Відповідно до графіків роботи пришкільних таборів з денним перебуванням 09 червня 2016 року відбулися відповідні заходи:

-  у пришкільному таборі відпочинку з денним перебуванням «Веселка», який працює на базі Братолюбівської ЗШ І-ІІІ ступенів в рамках Олімпійських днів проведено  туристсько – краєзнавчий   похід  рідними  стежками  села  для  учнів  1 – 5 класів.   Проводилися  рухливі  ігри,  естафети  на  свіжому  повітрі.  Діти  більше  дізналися  про  краєвиди   рідного  краю,  в мовному таборі “Rainbow” відбулася  гра  «Регбі»   між  командами  «Red bull» , « Blue ice».  Бадьорості й настрою додала рухлива гра з м’ячем. Під час  гри  «Регбі»    вчитель  давав  вказівки  англійською  мовою;

- у пришкільному таборі відпочинку з денним перебуванням «Веселкова країна», який працює на базі Долинської ЗШ І-ІІІ ступенів №1 проведено  табірну  ранкову та мовленнєву зарядку  “Ich flieg” німецькою мовою на шкільному майданчику.

Після зарядки діти представляли свої творчі проекти, в  яких було висвітлено країнознавчі факти та цікаві відомості про європейські   країни. Презентації проходили з музичним супроводом, піснями, танцями.

В табір завітали волонтери АТО, через яких учні школи передали воїнам АТО продукти,  малюнки і свої найкращі слова вдячності.

Учні 3-4-х класів були на екскурсії в музеї ім. Макаренка , де дізналися багато цікавого та нового про наш край.

Учні 3-4-х та 6-х класів відвідали цех з виготовлення м’яких іграшок. Інші дітки табору приймали участь у загально табірній вікторині «Галопом по Європі»

Проведена робота англомовної театральної студії «MASCOT»;

Після зустрічі з волонтерами учні 5-х класів вирушили на екскурсію до Дендрологічного парку  Веселі Боковеньки.

Учні 7-х класів взяли участь у районній вікторині знавців історії.

Учні 1-6-х та 8-х класів приймали участь у загально табірному квесті на знання правил дорожнього руху. Отримавши маршрутні листи, кожен загін проходив цікаві станції. На заключення квесту знань правил дорожнього руху до табору  завітали шановні гості з ДПС, які нагадали про важливість дотримання правил  дорожнього руху, показали свій службовий автомобіль та подарували подарунки.

- у пришкільному таборі відпочинку з денним перебуванням «Олімпія», який працює на базі Маловодянської ЗШ І-ІІІ ступенів був проведений День спорту. Активну участь прийняли всі учні і показали неабиякі результати по бігу, стрибках, їзді на велосипеді. Потрібно відмітити 1 загін SHOKO BOOM (учні 2, 3 кл.)та  4 загін YOUTH DANCE (8-10) за спортивну підготовку та енергійне виконання вправ. Також старший вихователь Найденко І.О. підготувала гороскоп здоров’я на місяць. Ігрові естафети дали змогу виявити нові спортивні таланти в нашій школі. Спортивний інструктор табору відпочинку – Музичко В.А. вручив грамоти найактивнішим, найспритнішим та найспортивнішим дітям табору, проведено  Travelling Day – День мандрівок (віртуальна гра – подорож “Tour around Britain”);

 - у пришкільному таборі відпочинку з денним перебуванням «Джерельце», який працює на базі Молодіжненської ЗШ І-ІІІ ступенів проведено Музичний калейдоскоп «Англомовні пісні. Легендарна група Бітлз», де учасники ознайомилися з біографією та творчістю членів групи Бітлз, переглянули відео кліпів, розучування пісень групи, позакласний захід «Ми любимо англійську», переглядали мультфільми з субтитрами англійською мовою, проводили конкурси віршів, пісень, скоромовок;

- у пришкільного табору відпочинку з денним перебуванням «Веселка», який працює на базі Новогригорівської І ЗШ  І-ІІІ ступенів проведений  конкурс танців під англійську музику, діалог «Ми вибираємо життя», виготовлення плакату;

- у пришкільного табору відпочинку з денним перебуванням «Веселка», який працює на базі Марфівської ЗШ І-ІІІ ступенів учасники досліджували матеріали з історії свого села. 

Переглядів: 449 | Додав: Dolinvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

2021-2022 н.р.
л

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz