Неділя, 05.05.2024, 05:26
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Долинської міської ради"
 
 
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


14:10
Робота пришкільних таборів з денним перебуванням.

Відповідно до графіків роботи пришкільних таборів з денним перебуванням відбулися відповідні заходи:

  • у пришкільному таборі відпочинку з денним перебуванням  «ВЕСЕЛКА», який працює на базі Братолюбівської ЗШ I-III ступенів було проведено відео-подорож «London. United Kingdom» мовної групи (керівник Трухан О. М.)  з вихованцями I – II загонів. Під час подорожі учні розвивали монологічне та діалогічне мовлення, використовуючи відповідну інтонацію, жести, міміку, вигуки, характерні для мовленнєвої поведінки носіїв мови. Розгадували загадки, співали пісні, грали в ігри.  Все це допомагало розвивати творчі здібності учнів, додавало впевненості у знаннях з англійської мови;
  • у пришкільному таборі відпочинку з денним перебуванням  «Веселкова країна», який працює на базі Долинської ЗШ І-ІІІ ступенів №1 проведено мовленнєвою зарядкою  “If you are happy” на англійській мові на шкільному майданчику. Учні відвідали  Музей історії Долинського району, а 4 -8  класи  взяли участь у загальнотабірних вікторинах: «Моя країна Україна», «Символи України», «Як я знаю свою Батьківщину», «Я майбутній захисник». Також діти всіх загонів виготовляли подарунки для воїнів АТО. Провели акцію «Подаруй тепло долоньки»(виготовлення плакатів). Грали в народні ігри на свіжому повітрі. Приймали  участь у психологічних іграх «Пізнай себе», «Подорож  в країну спілкування»,  в конкурсі малюнку на асфальті «Літні забави», переглядали мультфільми, танцювали на незвичайній дискотеці. Учнями 8-х класів був проведений веселий захід «В країні дитячої творчості». Діти працювали над створенням національного одягу різних країн світу для паперових ляльок. Для учнів 6-8 класів вчителі іноземних мов провели цікаву вікторину «Знавці традицій Європи». Учні 1-4 класів відвідали Долинську районну бібліотеку для дітей де прийняли участь у літературно-ігровому круїзі «Літо-пора розваг». Діти 5-х класів відвідали районний Будинок культури, де для них проводився  захід «Привіт, літо». Наймолодші діти читали казки та грали у ігри різних країн світу на свіжому повітрі. 5-6 класи переглядали презентації про національне вбрання різних країн світу. Діти 7-8 класів займалися в англомовній студії;
  • у пришкільному таборі відпочинку з денним перебуванням  «Сонячна республіка», який працює на базі Долинської ЗШ І-ІІІ ступенів №2 проведенна розважальна гра аглійською мовою «Світ тварин», де учасники  за картинками вивчали назви тварин іноземною мовою.
  • у пришкільному таборі відпочинку з денним перебуванням «Веселка», який працює на базі  Василівської ЗШ І-ІІ ступенів. Відбувся захід присвячений дню англійської мови. В цей день було проведено свято англійської мови. Учні школи розмовляли  на англійській, були залучені до перегляду мультсеріалу «Простоквашино», розігано сценку на англійській мові ,а також ігри і розваги.
  • у пришкільному таборі відпочинку з денним перебуванням «ВЕСЕЛКА»,  який працює на базі Новогригоірвскої І ЗШ І-ІІІ ступенів. Були проведені конкурси читців англійської поезії,  бантиків (історія, цікаві факти англійською), малюнків на асфальті: «Захистимо дитинство разом», клуб Юних розумників (розгадування кросвордів англійською).
  •  у пришкільному таборі відпочинку з денним перебуванням «Олімпія», який працює на базі Маловдянської ЗШ І-ІІІ ступенів проходила конкурсна програма «Актор – моє покликання», щоб всі на одну мить змогли стати справжнісінькими акторами професійної сцени. Ведучими програми були Скороход А. та Лигирда Є., які дійсно могли запалити вогник акторської майстерності у нашій публіці. Даний захід включав 10 конкурсів: на гру, на міміку, на швидкість, комунікативність, фантазію,  флешмоб. В кінці програми найактивніші учні отримали медалі «Актор майбутнього».

-  у пришкільному  табору  з денним перебуванням «Джерельце», який функціонує на базі Молодіжненської ЗШ  І-ІІІ ступенів  відбулася гра-змагання знавців англійської мови для учнів 2-5 класів.  В гості до дітей приходив Незнайко з королевою англійської мови, яка перевіряла знання мови у Незнайки та учасників гри. Учні співали пісні, повторювали алфавіт, цифри, вчили пісні, розгадували ребуси, кросворди;

- у пришкільному таборі “Веселка” з денним перебуванням, який функціонує на базі Варварівської ЗШ І-ІІІ  ступенів було проведенно розважально-пізнавальну гру “travelling to English”. Під час якої виконували пісні, які раніше вивчалися, складали коротенькі вірші з поданих фраз та розгадували кросворд на  англійській мові про казкових персонажів.

Переглядів: 515 | Додав: Dolinvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

2021-2022 н.р.
л

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz