Субота, 04.05.2024, 06:14
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Долинської міської ради"
 
 
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


09:27
Територія дитинства

07 квітня, у день Благовіщення, двері Центру дитячої та юнацької творчості були гостинно відчинені для керівників району, депутатського корпусу районної ради, працівників відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, голів сільських рад, батьківської громадськості, представників засобів масової інформації. У позашкільному навчальному закладі відбулась публічна презентація його діяльності, якою було передбачено виступ директора ЦДЮТ І.Марущак, виставку робіт вихованців гуртків декоративно-вжиткового напрямку, демонстрацію методичних доробків педагогічного колективу та міні-концерт з нагоди великого християнського свята.

Окрасою заходу стала виставка дитячих виробів, яка вразила гостей і запрошених своєю естетикою, народознавчим характером, різнобарвністю технік, вишуканістю і креативністю.

Глибокий і змістовний аналіз роботи Центру за 2015-2016 та 2016-2017 навчальні роки, висвітлення інформації про перемоги і досягнення дитячого та педагогічного колективів, озвучення існуючих проблем та пропозицій щодо їх вирішення – все це прозвучало у презентації директора ЦДЮТ. Ірина Миколаївна подякувала головам районної державної адміністрації Омельченку С.П. та районної ради Бондаренко І.П., начальнику відділу освіти, молоді та спорту Гадіровій О.В. за підтримку і допомогу у вирішенні всіх необхідних для ефективної життєдіяльності закладу питань; Народному депутату України Кузьменку А.І. – за забезпечення комплектами комп’ютерної техніки; Маловодянському та Братолюбівському сільським головам Варенюку Л.Б. і Гломбіцькому С.А. – за виділення коштів на потреби Центру; батьківській громаді – за щоденну турботу про своїх дітей і розуміння необхідності існування позашкільного закладу в регіоні.

Мами гуртківців Балахіна О.В., Бодішова О.В., Вікован Л.Є. та Момонт К.В. поділилися своїми думками щодо важливості відвідування дітьми гуртків і розказали про здобутки, психологічний і громадянський ріст своїх доньок і синів.

На зібранні були присутні заступник голови районної державної адміністрації Ворона О.М., заступник голови Долинської районної ради Бабенко Л.В., начальник відділу освіти, молоді та спорту Гадірова О.В., голова профспілки працівників освіти і науки району Попко В.О. У своєму виступі Олександр Миколайович дав високу оцінку діяльності педагогів ЦДЮТ, зокрема, зазначивши, що питання підвищення заробітної плати на 2 розряди педагогічним працівникам й досі не вирішено. Гадірова Оксана Вікторівна вкотре подякувала керівникам гуртків за високу професійну майстерність, за популяризацію додаткової освіти та кропітку працю щодо створення позитивного іміджу позашкільного закладу на території району, області, України та, навіть, поза її межами.

На завершення вихованці гуртків спортивного бального танцю «Бомонд» (кер. С.Ісаєв) та вокального «Горицвіт» (кер. Л.Реп'яшник) подарували присутнім запальні танці й українські пісні, а вихованка гуртка «Посмішка» Марина Гапонова (кер. Гапонова О.О.) продекламувала вірш «З Благовіщенням!», написаний нашою поетесою Наталією Гузнак спеціально для цього заходу.

Переглядів: 336 | Додав: Dolinvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

2021-2022 н.р.
л

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz