Понеділок, 06.05.2024, 14:45
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Долинської міської ради"
 
 
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


14:40
Творчість заради майбутнього!

З метою вдосконалення змісту, форм та засобів виховної роботи на кращих традиціях українського народу, створення умов для самореалізації талановитих і обдарованих дітей та молоді, формування в них почуття патріотизму, виховання любові до України, рідного краю 22 березня 2017 року у районному будинку культури пройшов районний фестиваль патріотичної пісні «Творчість заради майбутнього!».

Уперше започаткований дитячий фестиваль зібрав повен зал глядачів: старшокласників усіх загальноосвітніх шкіл району, їх педагогів, батьків, бабусь і дідусів учасників, запрошених гостей.

Вітали усіх присутніх заступник голови Долинської районної державної адміністрації Ворона О.М., заступник голови Долинської районної ради Бабенко Л.В. і начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Гадірова О.В., які побажали учасникам творчих злетів, яскравих вражень, впевненості у майбутньому та єдності у реалізації дитячих планів і мрій.

Школярі із 19 шкіл та вихованці вокального гуртка «Горицвіт» ЦДЮТ Долинського району подарували присутнім море позитивних емоцій. Вокалісти у вишиванках та українських стилізованих костюмах з чудовими голосами щиро виконували свої пісні. Вразили своєю сценічною майстерністю і вокальними даними Маленко Анна (КЗ «Суходільська ЗШ І-ІІ ст. Долинської районної ради», Діана і Анастасія Підбуртні (КЗ «Олександрівська ЗШ І-ІІІ ст.Долинської районної ради»), вокальна група гуртка «Горицвіт» (ЦДЮТ), Маслова Марія (КЗ «Ганнівський НВК «ЗНЗ І-ІІ ст.- дошкільний навальний заклад»), Бугайов Валентин (КЗ «Молодіжненська ЗШ І-ІІІ ст. Долинської районної ради»), Анастасія та Ірина Андрійцеві (КЗ «Боківська ЗШ І-ІІІ ст. Долинської районної ради»), вокальна група із КЗ «Марфівська ЗШ І-ІІІ ст. Долинської районної ради»), Цихненко Олександра (КЗ «Долинська ЗШ І-ІІІ ст. №1 Долинської районної ради»), Гаврильчак Катерина та Мотуз Катерина (КЗ «Долинська ЗШ І-ІІІ ст. №4 Долинської районної ради»).

Вихованці гуртка спортивного бального танцю «Бомонд» Центру дитячої та юнацької творчості (керівник С.Ісаєв) та учні КЗ «НВК «Долинська гімназія-ЗШ І-ІІІст. №3 Долинської районної ради» продемонстрували глядачам чарівний запальний танець та патріотичний флеш-моб.

Усі вокалісти отримали грамоти відділу освіти, молоді та спорту РДА, які їм вручили заступник голови Долинської районної ради Бабенко Л.В. та директор ЦДЮТ Долинського району Марущак І.М.

Районний фестиваль патріотичної пісні «Творчість заради майбутнього!», безперечно, стане традиційним на долинській землі, оскільки українська пісня, яка за змістом і глибиною посідає одне з перших місць серед народів світу, сьогодні є важливим засобом патріотичного виховання,. Саме вона підтримує свідомість національної єдності українського народу, любов до Батьківщини і пошану до себе.

І це ще раз довели талановиті діти Долинщини, які продемонстрували свої вміння і подарували усім нам українську пісню, як символ єдності нашого народу, його духовної краси і переконання в незламності і віри у нашу державу.

Переглядів: 407 | Додав: Dolinvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

2021-2022 н.р.
л

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz