Неділя, 05.05.2024, 15:11
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Долинської міської ради"
 
 
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


14:21
У Долинській пройшли обласні змагання «Захисник Кіровоградщини»

             

З метою формування та пропаганди здорового способу життя, виховання морально-психологічної стійкості, почуття патріотизму та колективізму, залучення молоді до систематичних занять військово-прикладними видами спорту, як однієї з форм підготовки молоді до служби в армії та удосконалення фізичної підготовленості молоді 14 жовтня 2016 року в м. Долинська на стадіоні «Колос» пройшли обласні змагання «Захисник Кіровоградщини».

Розпочалися змагання урочистою ходою учасників команд. Під звуки маршу у виконанні Народного художнього колективу України., духового оркестру «Зміна» КЗ «Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості» юнаки, крокували по стадіону. По тому вишикувались перед центральною трибуною, де їх привітали заступник начальника управління молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації Соколенко У. В., голова Долинської райдержадміністрації  Омельченко С.П., голова Долинської районної ради  Бондаренко І. П. та керівник проекту "Захисник Кіровоградщини" Вєтров О.М.

     Участь у змаганнях взяли близько 100 учнів загальноосвітніх навчальних закладів із 13 районів області, які протягом 5 годин демонстрували свою майстерність у стрільбі з пневматичної гвинтівки, розборі та зборі АКМ-74, підйомі переворотом на перекладині, перетягуванні канату, на смузі перешкод.

    І місце в загальному заліку отримала команда   Компаніївського району, ІІ місце -  Петрівського    району, ІІІ місце – Онуфріївський район. Долинчани стали четвертими, з чим ми їх і вітаємо!

Закриття змагань відбулося за участі голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Кузьменка С.А. Він привітав майбутніх вояків та глядачів зі Святом Покрови Пресвятої Богородиці. Цей день з 2014 року в Україні відзначається ще й як День Захисника України.

 Всі команди, продемонструвавши свої вміння і навички, готовність і велике бажання захищати нашу державу, довели, що командний дух всіх учасників є надзвичайно сильним. І на підтвердження цього продемонстрували його у вигляді своїх девізів.

      На завершення змагань Сергій Анатолійович провів урочисте вручення нагород  переможцям і всім учасникам змагань та закликав учнівську молодь працювати, загартовуватися, єднатися заради нашої України, заради власного майбутнього!

Переглядів: 481 | Додав: Dolinvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

2021-2022 н.р.
л

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz