П`ятниця, 26.04.2024, 05:41
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Долинської міської ради"
 
 
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


12:14
У ногу з часом

25 квітня, вперше за останні роки, сесійна зала Долинської районної ради була наповнилася не депутатами районного рівня, а депутатами Районного парламенту дітей, які зібралися на І сесію ХІІ скликання у цьому 2018 році.

До її роботи долучилися голова Долинської районної державної адміністрації Омельченко С.П., голова Долинської районної ради Бондаренко І.П., їх заступники Ворона О.М., Гузема О.Г. та Бабенко Л.В., начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА Гадірова О.В., депутати районної ради Ламанов С.А. та Глущенко О.С.

Сергій Петрович привітав юних депутатів з початком чергової сесії, окресливши завдання учнівської молоді на сьогоднішньому етапі розвитку країни і району зокрема, висловив сподівання щодо ефективного зростання майбутніх політиків і керівників. Ірина Петрівна побажала старшокласникам набиратися досвіду, вчитися, здобувати ключових компетентностей не лише у закладах середньої освіти, а й впродовж усього життя. До вітальних слів очільників району приєдналась і начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА Гадірова О.В., яка, крім усього, зазначила, що плідна робота Районного парламенту дітей визнана за межами Долинщини, про що говорить ІІІ-є місце в загальному рейтингу діяльності дитячих парламентів області.

У програмі сесії, яку вів голова РПД Влад Глібовський, було передбачено звіти органів учнівського самоврядування закладів середньої освіти за 2017-2018 н.р. та конкурс відеороликів «Я маю право!», у якому перемогу здобув шкільний парламент КЗ «Молодіжненська ЗШ І-ІІІ ст. Долинської райради». Перед депутатами та гостями виступила директор КЗ «ЦДЮТ Долинської районної ради» Марущак І.М. з презентацією «Нова українська школа – школа майбутнього», у якій виділила 9 основних компонентів нової освітньої реформи. Послідовними після її виступу стали дебати між депутатами Долинської районної ради та депутатами РПД «Нова українська школа: радощі та труднощі», у ході яких спікери дебатували, обмінювалися думками стосовно нововведень, які чекають сучасну школу, дорослі відповідали на питання старшокласників.

По закінченні сесії депутати проголосували за проект рішення і сфотографувалися зі своїми наставниками у депутатській та управлінській діяльності. Розуміючи важливість змін, що відбуваються у нашій країні, члени Районного парламенту дітей ідуть в ногу з часом: прагнуть рости освіченими, всебічно розвиненими, відповідальними громадянами і патріотами, здатними до інновацій.

Переглядів: 415 | Додав: Dolinvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

2021-2022 н.р.
л

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz