Неділя, 05.05.2024, 08:47
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Долинської міської ради"
 
 
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


14:23
В ГОСТІ ЛІТО ЗАВІТАЛО, УСМІШКИ ПОДАРУВАЛО

 

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії.

День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

1 червня 2016 року пройшло  дитяче свято «Мирна Україна – щаслива дитина», присвячене  Дню захисту дітей.

Захід розпочався з дзвінкого маршового ритму барабанщиць (учениць Долинської ЗШ №2 ім. А. С. Макаренка), які запросили учасників свята, учнів 3-5-их класів шкіл міста, їх вчителів, керівників гуртків ЦДЮТ та представників органів місцевого самоврядування та керівництва міста і району до урочистого розгортання 37-ми метрового прапора України  біля районного будинку культури (МЦ «Червона Калина»).

У ході урочистої частини до присутніх з вітальним словом звернулися голова Долинської районної державної адміністрації  Сергій Омельченко, голова Долинської районної ради Ірина Бондаренко,  Долинський міський голова Віра Тернавська. Вони побажали дітям Долинщини здоров'я, веселих канікул,  гарного літнього відпочинку, нових звершень і пообіцяли створювати й надалі гідні умови для їх розвитку та відпочинку. Від депутата Верховної Ради України А.Кузьменка та міського голови вже традиційно учасники отримали солодкі подарунки.

Близько 200 учнів міських шкіл по закінченню урочистої частини взяли участь у дитячій розважальній програмі, яку організували відділ освіти Долинської районної державної адміністрації, методичний кабінет відділу освіти та ЦДЮТ Долинського району.  Програма передбачала участь у роботі творчих павільйонів: «Веселі нотки», «Фейс-арт», «Дитячі долоньки», «Кошик загадок», «Спортивні розваги», «Чомучки», Квітни, Україно моя!, «Хореографічні фантазії», «Книголяндія», роботу яких забезпечили педагогічні працівники ЦДЮТ та районної бібліотеки для дітей.

Впродовж всього свята функціонувала виставка-ярмарок робіт вихованців ЦДЮТ «Діти – захисникам України», частина зароблених грошей якої призначена на закупівлю продуктів харчування для учасників АТО.

Свято пройшло весело, цікаво і принесло незабутні хвилини гарного настрою та  задоволення всім дітлахам.

Переглядів: 519 | Додав: Dolinvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

2021-2022 н.р.
л

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz