Неділя, 28.04.2024, 03:58
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Долинської міської ради"
 
 
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


16:15
Великий баскетбол у маленькому місті.

       

   04 грудня 2016 року на базі КЗ «Долинська ЗШ І-ІІІ ступенів № 4 Долинської районної ради» з метою популяризації розвитку баскетболу серед учнівської молоді закладів освіти району, за ініціативи члена федерації баскетболу Долинського району Ляшенка Артема був організований майстер-клас для дітей команди ДЮСШ «Нива», юнаків та дівчат 2003-2004 р.н. від гравців команди суперліги України БК «Кремінь» (м. Кременчук).

     На заході були присутні почесні гості: заступник директора ТОВ агрофірми «Нива» - Лук’яненко А.П., перший заступник голови Долинської РДА – Ворона О.М., директор Долинської ДЮСШ – Бондюк Р.Є. та голова федерації баскетболу Долинського району – Сарапин О.В. Також відвідати зазначений вище захід були запрошені вчителі фізичної культури, тренери ДЮСШ, учнівська і юнацька молодь, яка цікавиться та займається баскетболом.

     Гравці БК «Кремінь» та дівчата з групи підтримки, які приїхали разом з командою створили в залі справжню святкову атмосферу. Юнаки та дівчата, які вперше побачили гравців команди суперліги України не по телевізору, а перед своїми очима, перші хвилини майстер-класу розпочали з певного мандражу, але хлопці, як і належить справжнім професіоналам своєї справи, швидко знайшли спільну мову з юнаками та дівчатами провівши майстер-клас у вигляді естафет з елементами баскетболу в перервах між якими дівчата з групи підтримки заводили зал запальними танцями. Наприкінці заняття юнаки та дівчата отримали можливість пограти в баскетбол разом з гравцями команди суперліги України БК «Кремінь», а по закінченню гри кожний зміг отримати автограф та сфотографуватися на згадку.

     На майстер-класі, разом з командою був присутній представник енергетичної компанії «Тепла оселя» - генерального спонсора команди БК «Кремінь», який вручив вихованцям  ДЮСШ «Нива»  для подальших тренувань та підвищення своєї майстерності комплект баскетбольних м’ячів. Разом з представником генерального спонсора команди ДЮСШ «Нива» - заступником директора ТОВ агрофірми «Нива» - Лук’яненко А.П. обговорили програму розвитку дитячого та юнацького баскетболу в регіоні.

     Також хочеться висловити слова вдячності Герасименку Євгену за якісний фоторепортаж даного заходу.

     Даний захід відбувся завдяки підтримці генерального спонсора команди ДЮСШ «Нива» директора ТОВ агрофірма «Нива» Василюка А.Ф. та його заступника Лук’яненко А.П., які надали фінансову допомогу в організації та проведенні майстер-класу.

Переглядів: 445 | Додав: Dolinvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

2021-2022 н.р.
л

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz