Субота, 27.04.2024, 08:47
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Долинської міської ради"
 
 
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


09:56
Виховний захід присвячений Дню Соборності України.

       

20 січня 2017 року в КЗ « НВК « Долинська гімназія – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 Долинської районної ради» відбувся виховний захід для учнів 5 – 11 класів «У єдності наша сила», присвячений Дню Соборності України. Ця дата є надзвичайно вагомою для сучасного покоління українців, адже в теперішній час, час повернення народові його історичної пам’яті, особливу роль має відігравати правдиве висвітлення історичних подій, що пов’язане із формуванням і становленням української держави. В 2017 році ми відзначаємо сторіччя Української революції, бо саме завдяки цій події сталася важлива віха в житті нашого народу. Вперше за багато століть         22 січня 1919 року об’єдналися дві частини України – Наддніпрянська і Західна, щоб  разом у вільній країні відродити сильну державу.

На довгі роки українцям забороняли навіть згадувати День Соборності, але сьогодні в незалежній Українській державі ми гордо відзначаємо цю подію.

Зі сцени актової зали з дитячих уст урочисто звучали слова:

Молюсь за тебе, Україно

Молюсь за тебе кожен час

Бо ти у нас одна єдина…

Ведучі Рерюк Вероніка та Кузнєцов Дмитро донесли до присутніх історичні обставини, за яких відбувалися революційні зміни.

До сліз розчулили слухачів виступи учнів: Сафронова Іллі, Коваленка Сергія, Бондаренко Вікторії, Василенко Злати, Романової Даші, Алхімової Крістіни, Лопатки Руслани, Ботеза Олександра, Рогатюка Ігоря, Кубінець Крістіни. З любов’ю, надією линули дитячі голоси про неповторну красу рідного краю, багатства української землі, готовність стати на захист своєї Вітчизни, як це робили борці за нашу свободу в роки Української революції, і як це роблять сьогодні закохані у рідну землю лицарі правди і волі – учасники АТО, захищаючи незалежність та єдність Батьківщини від сепаратистів та російських окупантів.

Приємно усвідомлювати, що наші учні з почуттям власної гідності, розуміють , що незалежність України дає можливість кожному з них стати господарем своєї землі, а для того, щоб ним стати, потрібно, найперше, любити землю, віддавати їй розум, серце, душу, захищати її від ворогів. Що більше буде зроблено для розбудови чесної, демократичної, вільної держави сьогодні, то краще житимемо завтра, і будемо гідними називати себе українцями. Хай Бог допоможе нам здобути мир і творити своє майбутнє у вільній соборній державі.  

Переглядів: 480 | Додав: Dolinvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

2021-2022 н.р.
л

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz