Субота, 27.04.2024, 17:10
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Долинської міської ради"
 
 
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


16:12
Заходи до Міжнародного Дня боротьби зі СНІДом.

          

З 28 листопада по 02 грудня 2016 року в ЦДЮТ Долинського району проходив Тиждень пропаганди здорового способу життя до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом «Не дай СНІДу шанс».

У його рамках  було проведено годину спілкування «Не дай СНІДу шанс» (керівники гуртків),  тематичний диктант «Знати, щоб жити» (керівник гуртка «Українська мова» Марущак І.М.), заняття – гру «Мандрівка в країну здоров’я» (керівник гуртка «Творча майстерня» Дзюба І.О.), бесіду «Станьмо поколінням, вільним від СНІДу» (керівник гуртка народного сценічного танцю Польова Н.С.).

Вихованці гуртка «В’язання гачком», що працює на базі КЗ «Братолюбівська ЗШ І-ІІІ ст. Долинської районної ради» разом з керівником Гломбіцькою  Л.М. створили колаж «Захисти своє майбутнє».

Керівник гуртка «Рельєфна вишивка» Рева С.В. організувала вихованців до участі у круглому столі «Фішка твого життя».

01 грудня 2016 року до Міжнародного дня солідарності з інфікованими СНІДом вихованці гуртків «Євроклуб «Діалог» і «Стань творцем свого життя» Стешенко Дар’я,   Момонт Анна,  Василишина Яна,  Медвідь Юлія,  Романівська Світлана,  Петрук Владислава,  Прокопенко Софія  разом з керівником гуртків Удовіченко І.П. та культорганізатором ЦДЮТ Гапоновою О.О. провели вже традиційну просвітницьку акцію до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, у ході якої діти роздавали перехожим м. Долинська пам'ятки «СНІД. Знати, щоб жити» та приколювали червоні стрічки. До дитячої акції долучилася й  Колісник Марія Михайлівна, фахівець із соціальної роботи (психолог) Районного центру соціальних служб для дітей, сім'ї та молоді, яка вручила грамоту РЦСССДМ учасникам акції та подяку їх керівнику  Удовіченко Ірині Петрівні.

 Діти розповідали долинчанам про СНІД та інші небезпечні хвороби, основні шляхи  зараження цими  хворобами та заходи щодо їх профілактики. Особливу увагу діти звернули на толерантне ставлення до людей, які зіткнулися з такою важкою проблемою, та надання їм необхідної  підтримки й допомоги. Дорослі охоче спілкувались з дітьми та дякували за їх активну позицію та небайдужість до ситуації, яка складається у нашій країні стосовно поширення ВІЛ/СНІДу.

Ми переконані, що наші діти усвідомлюють загрозу СНІДу та  дбатимуть про своє здоров’я, вестимуть здоровий спосіб життя, житимуть за законами моралі й у майбутньому матимуть міцні сім’ї.

 

Переглядів: 472 | Додав: Dolinvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

2021-2022 н.р.
л

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz