Субота, 27.04.2024, 23:23
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Долинської міської ради"
 
 
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


09:39
Засідання педагогічної ради ЦДЮТ.

      

Відповідно до річного плану роботи 24 листопада 2016 року у ЦДЮТ Долинського району відбулося засідання педагогічної ради на тему «ІКТ-компетентності сучасного керівника гуртка в умовах розвитку інформаційного освітнього простору».

Метою педагогічної ради було обґрунтувати актуальність застосування ІКТ у навчально-виховному процесі позашкільного навчального закладу, навчити презентувати досвід роботи педагогів закладу з апробації оптимальних шляхів застосування комп’ютерних технологій з метою створення єдиного інформаційного освітнього простору закладу, виявити взаємозв’язок між рівнем застосування керівниками гуртків ІКТ та результативністю навчання вихованців, сформувати індивідуальну педагогічну траєкторію кожного педагога щодо оптимізації запровадження інформаційних технологій з метою розвитку творчого потенціалу та життєвої компетентності гуртківців.

Педагогічна рада пройшла у формі круглого столу, де всі учасники мали змогу висловити власну думку .

На початку педради методист Гангур В.В. розкрила питання актуальності ІКТ-компетентності сучасного керівника гуртка в умовах розвитку інформаційного освітнього простору. Керівник гуртка «Євроклуб «Діалог» Удовіченко І.П. ознайомила присутніх з тим, як вона використовує ресурси мережі Інтернет у своїй професійній діяльності. Про розвиток творчого потенціалу та життєвої компетентності вихованців через використання інформаційно-комунікаційних технологій на заняттях розповіла керівник гуртків «Творча майстерня», «Чарівні пальчики» та «Дизайн одягу» Дзюба І.О. Керівник гуртків «Сувенір» і «Народна творчість» Резніченко О.Є. зупинилася на перевагах та недоліках застосування ІКТ у навчально-виховному процесі. Гапонова О.О., культорганізатор ЦДЮТ, поділилась досвідом роботи щодо використання ІКТ- технологій під час проведення виховних та масових заходів. Керівник гуртків «Оригамі» та «Інтелект +» Гасаненко О.С. поінформувала про шляхи підвищення ІКТ-компетентності керівника гуртка завдяки Інтернет – ресурсам. Спілкування педагогів-позашкільників за круглим столом було насиченим, цікавим, наповненим новими ідеями та думками.

Актуальним на сьогодні було і друге питання черги денної педагогічної ради - «Алгоритм дій адміністрації та педагогічних працівників у випадках травмування учасників навчально-виховного процесу», доповідачем якого була заступник директора з навчально-виховної роботи Леонтьєва І.В.

Переглядів: 442 | Додав: Dolinvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

2021-2022 н.р.
л

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz