П`ятниця, 26.04.2024, 20:50
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Долинської міської ради"
 
 
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


12:10
Засідання районного методичного об’єднання вчителів основ здоров’я та педагогів - тренерів з превентивних проекті

20 квітня 2018 року на базі КЗ «НВК «Долинська гімназія-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3 Долинської районної ради» відбулося четверте засідання районного методичного об’єднання вчителів основ здоров’я та педагогів - тренерів з превентивних проектів, на тему «Сучасний урок основ здоров’я. Впровадження інноваційних новітніх технологій навчання у практиці роботи вчителя основ здоров’я. Формування здоров’язбережувальної компетентності учнів на уроках та в позакласній роботі». Його проведено як семінар-практикум.
Цікавою була рубрика «Правовий всеобуч». До вчителів основ здоров’я завітали Польовий Володимир Миколайович, спеціаліст служби у справах дітей райдержадміністрації та Кулакевич Руслан Якович, провідний інспектор районного відділу з питань пробації. Вони розповіли про види правопорушень в учнівському середовищі, відповідальність неповнолітніх за їх скоєння; соціальні небезпеки у місцях проживання та соціальні конфлікти. Представник районного відділу національної поліції Джерепа Антон Юрійович ознайомив присутніх з роботою органів правопорядку з учнями щодо профілактики правопорушень.
Ніколенко Наталія Іванівна, практичний психолог опорного закладу, висвітлила питання «Протидія проявам насильства в учнівському середовищі» та показала кілька практичних вправ як уникнути буллінгу.
Досвідом своєї роботи щодо використання на уроках інформаційно-комунікаційних технологій поділилася Дубнюк Світлана Юріївна, вчитель основ здоров’я КЗ «НВК «Долинська гімназія-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3 Долинської районної ради».
Григорчук Людмила Борисівна, методист методичного кабінету відділу освіти ознайомила присутніх з методичними рекомендаціями щодо організації та проведення навчання за двокомпонентною моделлю з методики формування соціальної та здоров’язбережної компетенції, складовими якої є дистанційне і практичне тренінгове навчання.
Ковальчук Оксана Леонідівна, методист-психолог методичного кабінету відділу освіти як районний координатор проаналізувала впровадження превентивного проекту «Вчимося жити разом» навчальними закладами району.

Переглядів: 363 | Додав: Dolinvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

2021-2022 н.р.
л

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz