Понеділок, 06.05.2024, 14:51
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Долинської міської ради"
 
 
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


13:06
Зліт молодих учителів: життя має бути яскравим, правдивим і успішним

Молодий учитель… Молодий спеціаліст…

Романтика… Мрії…Найкращі задуми…

Учителем не кожен може бути,

Не кожне серце вміє говорить…
Учитель лише той, хто вміє чути,
Окрилити, навчити і любить.
Тендітну душу ласкою зігріти
І добротою ниву засівать,
Безмежно, щиро цілий світ любити
І дітям усього себе віддать.

28 березня 2017 року відбулася творча зустріч молодих спеціалістів Долинщини на базі КЗ «Маловодянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Долинської районної ради». Це підсумковий акорд плідної цікавої праці, що відбувається в рамках «Тижня молодого вчителя». Незмінні організатори і натхненники заходу – райком профспілки працівників освіти, зокрема його голова Попко В.О., методичний кабінет відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації - завідуюча Данилюк В.І., методист Богоявленська Л.С. Метою та завданням семінару було надання методичної допомоги у питанні організації навчально - виховної діяльності та обмін педагогічним досвідом.

Захід відкрили зворушливі учні 1-2 класів флешмобом «Перші кроки до вершин» (класні керівники Лозова В.А., Єремейчук С.Я.)

Директор школи – Гільщанська Т.І. ознайомила присутніх із роботою опорного навчального закладу по впровадженню здоров’язбережувальних технологій, активного учасника інтелектуальних, творчих та спортивних конкурсів різного рівня.

Нашу освіта можна порівняти з морем, а кораблі, що пливуть по хвилях знань - школи, педагогічні та учнівські колективи. Капітан корабля – це узагальнений образ вчителя. Головне обрати правильний курс. Адже цілеспрямована творча діяльність вчителя, сприяє розвитку особистості учня. Далі учасники семінару відправились у морську подорож на чарівних корабликах під керівництвом шкільного психолога Ніколенко Т.О. Тетяна Олександрівна ознайомила гостей з подальшим маршрутом подорожі.

На острові Динаміки учасники районного зльоту зустрілися з вчителем-методистом, лауреатом обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року» Бурачук Н.О., яка поділилася з молодими колегами родзинками творчої діяльності, своїм педагогічним досвідом запровадження навчання в русі в початкових класах.

У бухті Роздумів заступник директора з навчально-виховної роботи Мельник Н.Г., керівник Школи молодого вчителя, провела для молодих спеціалістів просвітницьке тренінгове заняття на тему «Збережи себе для світу, не смій віддати себе СНІДу», маючи на меті залучити педагогів до здорового способу життя та толерантного ставлення до ВІЛ-інфікованих людей.

На острові Патріотів зачарувала всіх українським колоритом заступник директора з виховної роботи Кошін Ю.П. Незабутніми стали враження від складеного учасниками репу про Україну та квітів побажань кращої долі рідній державі, що розкривалися на очах у всіх присутніх, плаваючи на воді.

Весняний вітерець приніс мандрівникам чудовий настрій, який створили творчий тандем вчителів та дітей нашого закладу: Осетюк К., Слободенюк А., Корбут О., Гуз О., Вікован А., Салямон В., Кабаченко Д., Лук’яненко В. (керівники Сафарян Ю.Ш., Корбут Є.А., Кошін Ю.П.)

І завершилася подорож на острові Дружби. На згадку всі учасники отримали подарунки – мерцишори на добро і здоровя, які підготували учні 4 класу (керівники Найденко І.О., бібліотекар Корж В.Г.). Гостей частували кавою та чаєм з солодощами.

Педагогічна діяльність – це вияв постійної різнобічної творчості. На початку професійної діяльності – це формування стилю. Покликання – це маленький паросток таланту, що перетворюється в міцне дерево на благородному ґрунті працьовитості. Молоді спеціалісти, удосконалюйте інноваційні технології навчання та виховання підростаючого покоління, крокуйте в ногу з часом, будьте професійно компетентними, беріть приклад із найкращих учителів нашої країни.

Переглядів: 347 | Додав: Dolinvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

2021-2022 н.р.
л

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz