Понеділок, 20.05.2024, 03:49
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Долинської міської ради"
 
 
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


13:57
Обласна Спартакіада з волейболу серед школярів

26 березня 2018 року відбулися зональні змагання обласної Спартакіади серед школярів закладів загальної середньої освіти з волейболу серед дівчат. В зональних змаганнях, які проходили в спортивному залі КЗ «Долинська ЗШ І-ІІІ ступенів № 4 Долинської районної ради» взяли участь команди Долинського, Устинівського, Новгородківського, Компаніївського, Бобринецького районів та Бобринецької ОТГ.

За результатами жеребкування команди були розбиті на дві групи: І – група (Долинський, Новгородківський та Компаніївський райони), ІІ – група (Устинівський, Бобринецький райони та Бобринецька ОТГ). Наші дівчата, вихованки відділення волейболу Долинської ДЮСШ: Капканець О., Могила Є., Лойок Є., Барбарян Д., Абдулаєва А., Бокова Є., Бондаренко В., Швидка К., Кокот Є., Кучеренко А., Мушик Д. та Тороп В., (тренер: Капканець О.В.). впевнено перегравши своїх суперниць зайняли І – місце в своїй відбірковій групі, в ІІ – групі перемогу святкували дівчата з Устинівського району. В фінальній грі, за право прийняти участь у фінальній частині змагань, команда Долинського району впевнено перемогла команду Устинівського району та зайняла І – місце в своїй відбірковій групі.

Фінальні змагання проходили 30 березня 2018 року в м. Олександрія. В них прийняли участь переможці відбіркових змагань команди Долинського, Олександрівського, Новоархангельського, Знам’янського районів, Катеринівської ОТГ та м. Олександрія. За результатами жеребкування команди були розбиті на 2 групи: І – група (Долинський район, м. Олександрія та Катеринівська ОТГ), ІІ – група (Новоархангельський, Олександрівський та Знам’янський райони). За підсумками ігор в групах у фінал вийшли команди Долинського та Олександрівського районів. Фінальна гра пройшла з перемінним успіхом та все ж команда Олександрівського району виявилася сильнішою за наших дівчат і зайняла І – місце, команда Долинського району посіла ІІ загальнокомандне місце з 35 команд районів, міст та ОТГ Кіровоградської області.

01 квітня 2018 року відбулися зональні змагання обласної Спартакіади серед школярів закладів загальної середньої освіти з волейболу серед юнаків, які пройшли на базі КЗ «Долинська ЗШ І-ІІІ ступенів № 4 Долинської районної ради». В них прийняли участь команди Долинського, Устинівського, Компаніївського районів та Бобринецької ОТГ. Наш район представляли вихованці відділення волейболу Долинської ДЮСШ: Литвин Б., Гронт А., Семенюк С., Барановський Олександр, Барановський Олексій, Смоляр М., Білоконь М., Волощук Ф. та Куркан О., (тренер – Ковальчук В.М.). Перемігши своїх суперників наші хлопці отримали право прийняти участь у фінальній частині обласних змагань.

Фінальні змагання відбулися 07 квітня 2018 року в спортивному залі КЗ «Долинська ЗШ І-ІІІ ступенів № 4 Долинської районної ради». В них прийняли участь команди Долинського, Петрівського, Новоукраїнського, Новоархангельського районів, м. Олександрія та Первозванівської ОТГ. За результатами жеребкування команди були розбиті на 2 групи: І – група (Долинський, Новоукраїнський та Новоархангельський райони), ІІ – група (м. Олександрія, Петрівський район та Первозванівська ОТГ). За підсумками ігор в групах у фінал вийшли одвічні суперники з Долинського району та м. Олександрія. Фінальна гра була напруженою та безкомпромісною, першу партію краще розпочали юнаки з м. Олександрія та після внесених коректив збоку тренера і несамовитій підтримці вболівальників наші юнаки переломили хід гри і виграли її з рахунком 25:16. Друга партія також проходила з перемінним успіхом та все ж Долинчани виграли її з рахунком 25:22 і зайняли І – місце залишивши своїм суперникам лише другу сходинку. В грі за 3-4 місце команда Новоархангельського району перемогла представників Петрівського району, а в грі за 5-6 місце команда Новоукраїнського району була сильнішою за команду Первозванівської ОТГ.

В складі команд Долинської ДЮСШ хочеться відмітити дітей, які дійсно показали свій високий рівень технічної та тактичної підготовки і були справжніми лідерами своїх команд: Мушик Д., Капканець О., Абдулаєва А., Гронт А., Смоляр М. та Куркан О., а також відзначити тренерів команд – Ковальчука В.М. та Капканець О.В., які вже на протязі довгих років тримають високий рівень Долинського волейболу на змаганнях різного рівня.

Переглядів: 309 | Додав: Dolinvo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

2021-2022 н.р.
л

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz